Julijske Alpe 360°
V obdobju, ko vse in vsi prehajajo iz otipljivih v virtualne svetove, sta se avtorja odločila transformirati stari dobri kompas in satelitski navigacijski sistem na papir! Še več - slike in fotografije prežete s strastjo do gorstva, opremljene z navigacijskimi pripomočki ter vsemi najpomembnejšimi podatki, so primerne za čisto vsakogar, ki se odpravlja v gore – pa naj bo to začetnik ali že stari gorski volk.

Več ...
ni na zalogi
Karavanke 360°
Od meje do meje, izza meje. Karavanke, izrazit greben in z okoli 120 kilometri najdaljše slovensko gorovje, se raztezajo od Tromeje do Uršlje gore in s predgorji tja čez proti Hrvaški. Lega je dovolj samosvoja, da omogoča zmagovite poglede na Julijske Alpe, Kamniške in Savinjske Alpe. Seveda, saj je tam nič manj čudovito, vendar ... Teh gora ne vidimo v takšni razsežnosti, kot prav s Karavank.

Več ...
razprodano
Majica Panoramski pogledi
Majica s kratkimi rokavi Panoramski pogledi je iz kvalitetnih materialov in s kvalitetnim tiskom (sitotisk). Grafika, ki predstavlja eno izmed 360-stopinjskih panoramskih fotografij, je tako na sprednji kot tudi na zadnji strani in je v temnosrebrni barvi.

Več ...
Email: info@panoramski-pogledi.si | Oblikovanje: Jernej Kokelj | Izvedba: Damjan Leban | © Društvo za panoramsko fotografijo 2011-2024